неделя, 20 май 2012 г.

"Целебният глад" Лидия Ковачева

  Откакто създадох  блогът, искам да презентирам тази книга. Обмислях разни  варианти, но така и  никой не ме удовлетвори  достатъчно . 
  
  Ако вие се интерсувате от  пречистване на тялото и здравословен начин на живот трябва да прочетете тази книга. В никакъв случай не позволявайте на някой "познавач" 
да ви сведе съдържанието и трудът  на Лидия Ковачева до "глад на ябълки и чай" !
Това книжле е всъщност КНИГА - ОСНОВА, останах изумена колко естествено са засегнати темите и как леко, но не и лековато е написана.
 Имам книгата от много години, има я и в   много домашни библиотеки в  България.
Майка ми някога я е купила, а аз недоволна  от проблемното си тегло, направих неуспешен опит да я зачета през пубертета. Сигурно съм очаквала някоя готова магическа формула.....не помня. Но четох малко и безпаметно. 
 Истинското четене осъществих преди  2 години, когато започнах да практикувам детоскикациите на д-р Михайлов  и благодарение на добрите резултати, започнах да осъзнавам храненето,  да се  интересувам активно от суровоядство, вегансто и здравословен начин на хранене и живот. Чрез интернет попадах на откъслечна информация,  а се оказа, че в книгата е систематизирана и изчерпателна.
В антикварна книжарница може да намерите екземпляр на символична цена.
Ако ви се чете в електронен вариант може да се свали безплатно то тук.


 В уикипедия има информация за какви ли не хора, а за Лидия Ковачева до
скоро нямаше нищо! Сега има  3 сухи изречения...
Затова пък,  сайтът "Блиц" ме впечатли с  подробна статия в нейна чест -


ЛИДИЯ КОВАЧЕВА: "САМО ГЛУПОСТТА НЕ СЕ ЦЕРИ С ГЛАД" .Няма коментари:

Публикуване на коментар