Необходими продукти:
- 200гр сварен нахут
- 1с.л. смляно ленено семе
- 1ч.л. коприва на прах
- 1/3 връзка магданоз
- 2-3 скилидки чесън
- ябълков оцет
- хималайска сол
- студено пресовано масло по избор
Начин на проготвяне:
- Нахута се накисва с малко сода бикарбинат за 24ч;
- сварява се и се блендира заедно с магданоза и чесъна;
- когато е готов пастета, се добавят предварително смляното ленено семе,
копривата на прах и се овкусява със сол, оцет и мазнина;
Добър апетит!
Много вкусно и интересно предложение! Смятам да се доверя на рецептата при първа възможност.
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави и усмивки! :)
Благодаря, очаквам отзиви. :)
Изтриване