събота, 3 декември 2011 г.

"Здравословно отслабване. Хранене и здраве"





Тази книга е за всички, които искат да бъдат по-здрави и красиви. Когато преди три години започнах да давам препоръки във форума на предаването „Часът на мама” по bTV, не се и надявах на такъв широк отзвук. А резултатите бяха най-доброто, което може да желае всеки лекар. Оформи се кръг от съмишленици, които прилагат природолечебните идеи и стават по-здрави и красиви. Ентусиазмът на този разширяващ се кръг млади хора ме мотивира да обобщя най-важното в съвременната грижа за красотата и здравето”.


Ето ТУК може да прочетете части от книгата.


Изключително ценна книга. В нея ще намерите   пояснения и препоръки как
успешно да отслабнете, здравословно и как да поддържате постигнатото.
Регулирането на теглото се базира на тридневни детоксикации по пълнолуние. Те, преди всичко, подаряват здраве на тялото, а като "страничен ефект" идва и загуба на излишното тегло. Разбира се, само  детокцикациите  не са достатъчни, затова д-р Михайлов дава няколко основни препоръки, сред които е и включването на природни средства, за да се помогне на тялото да достигне оптималното си тегло.
 Но когато си сам в дадена кауза, винаги е трудно. Затова в интернет има няколко  места, където привържениците на идеята правят детоксикации заедно и се подкрепят. Гугъл знае къде са. 


На 25.10.2010г , в предаването  "Денят е прекрасен",  д-р Михайлов, с две успешни привърженички на детоксикациите, нагледно обясниха за метода и чудесните резултати.
Запис на предавнето може да се види ТУК .


С тази програма свалих и моите излишни килограми. Никога до сега не съм успявала.
Благодаря на д-р Михайлов, че го има и че е толкова човечен и отзивчив.

Няма коментари:

Публикуване на коментар