петък, 20 януари 2012 г.

Сурова вечеря - пълнени чушки със зеленчуков микс и елдени кълнове



Сурова вечеря, която  се проготвя за минути. Е, с няколко леееки подробности. След детоксикацята този месец, реших  захранването да бъде с изцяло  сурово меню. Пакет сушени чушки отлежаваха в шкафа и много исках да ги пробвам. И така, бързо - бързо  ми хрумна рецептата. 






Необходими продукти:



  • сурови сушени чушки, предварително накиснати поне за 30 мин.
  • моркови
  • гулия
  • хималайска сол (или морска)
  • студено пресовано масло
  • домашни кълнове от елда
  • бадемова майонеза

Начин на приготвяне:

- почистените моркови и гулия се накълцват в кухненския робот / блендер;
- овкусяват се със солта, маслото и се добавят кълновете 
  (по-добре е кълновете да са цели и да не се режат в блендера);
- накиснатите чушки се изплакват добре и се отцеждат, след което се 
   напълват със зеленчуковия микс ;
- гарнират се с бадемовата майонеза.







Добър апетит!

1 коментар: